Запрошуємо платників податків взяти участь в анкетуванні

Взаємодія органів державної податкової служби України з громадськістю організовується на основі принципів соціального партнерства, забезпечення рівних можливостей, взаємної відповідальності, ефективності, відкритості та прозорості, участі громадськості у формуванні та реалізації податкової політики та невтручання податкових органів у діяльність інститутів громадськості, за винятком випадків, установлених законом. Співпраця органів державної податкової служби України з громадськістю реалізується у різних формах залежно від цілей, функцій, рівня взаємодії.
Однією із найважливіших форм взаємодії податкових органів та громадськості є анкетування.
Проведення анкетування серед респондентів обраної групи населення здійснюють за допомогою розробленої форми – запитальника. Анкетування, спрямоване на отримання зворотного зв’язку від громадян щодо рівня задоволення послугами ДПС. Анкетування безособовий процес.
У рамках реалізації Плану спільних дій Державної податкової служби України та Асоціації платників податків України у жовтні 2012 року під час проведення семінарів, „круглих столів”, інших заходів проводитиметься опитування платників податків щодо ставлення до податкової служби та податкової системи. Початок опитування – 1 жовтня 2012р. Платники податків мають можливість прийняти участь в опитуванні через заповнення анкети на спеціально пристосованому комп’ютері в центрі обслуговування платників податків ЛДПІ. Крім того анкету можна надіслати електронною поштою на адресу ЛДПІ gnilrs@ukrpost.ua або факсом на телефон 55-3567. Анкета розташована на веб-сайті ДПС України (www.sts.gov.ua) в розділі „ДПС та громадськість” (підрозділ „Вивчення громадської думки”).
Результати опитування будуть оприлюднені на веб-сайті ДПС та ЗМІ у листопаді поточного року.
Запрошуємо платників податків взяти участь у зазначеному опитуванні.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ЛДПІ