Податкова служба видає ключі електронного підпису безкоштовно

Якщо ви не одержуєте задоволення від відвідин податкової інспекції, вам надається чудова можливість мінімізувати такі візити. Здайте звітність в електронному вигляді! Для цього вам буде потрібно ключ електронного підпису. Саме ця невелика деталь для багатьох платників податків була каменем спотикання. Вона необхідна для відправки звітності через Інтернет. Це програма, в якій формується звітність, ключі електронного підпису, договір з податковою інспекцією і доступ в Інтернет.
І якщо програму можна було викачати безкоштовно, укласти договір — не проблема і навіть доступ в мережу для відправки звіту можна було одержати в інспекції, то ключі електронного підпису завжди були платними..
Сьогодні і цей Рубікон подоланий. При податковій службі України створений акредитований Центр сертифікації електронних ключів. Севастопольські платники податків мають можливість реалізувати своє право на безкоштовне отримання ключів за адресою м.Севастополь вулиця Кулакова, 65 кабінет 112 (телефон 55-76-17).
«Податкова служба гарантує не тільки швидкість, але і якість сервісу — унікальні криптографічні модулі українського виробництва пройшли всі державні експертизи і забезпечують надійний захист інформації», — відзначив на зустрічі з підприємцями начальник ДПІ у Ленінському районі Сергій Борисов.
Податківці розраховують, що запропоновані стандарти обслуговування європейського рівня дозволять підвищити інвестиційну привабливість України.
Звертаємо вашу увагу, що Голова Державної податкової служби України Олександр Клименко виступив з ініціативою створення нового сервісу для платників податків «Пульс податкової».
Ця ініціатива спрямована на подолання проявів корупції в органах державної податкової служби, ліквідації перешкод, які заважають здійсненню підприємницької діяльності. Вона служить цілям подальшого розвитку партнерських відношень між податковими органами та платниками податків.
Повідомити про корупційні дії та факти перевищення службових повноважень працівниками податкових органів можна за телефоном (044) 284-00-07.
Цей сервіс функціонує за принципом call-back, тобто працівники Державної податкової служби України приймають звернення і потім повідомляють про результати перевірки і прийнятих заходах.

ДПІ Ленінського району м. Севастополь